Cupcakeiland


fredag 13 maj 2016

Spelrecension: King Of Math

King of math är ett matematik spel som man använda när man vill lära sig mer om matte, man får tänka med huvudet och man blir snabbtänkt. Kring of math passar en person som vill bli bättre på att räkna med huvudet, snabbt och någon som gillar matte. Av King of math lär man sig matte på ett roligt och snabbt sätt som man kan göra på fritiden. Man behöver inte spela spelet bara på skolan man kan spela spelet hemma om man behöver träna på något extra mycket.

När man börjar spela så är man en bonde sen blir man en smed och så fortsätter det. Man kan välja vilket område du vill spela med, det är olika böcker som man väljer och på böckerna står det tex multiplikation, addition, subtraktion och division.

King of math går ut på att man först loggar in med sin mail och skapar en gubbe, man får välja om det ska vara en kvinna eller en man och man skriver ett namn som ditt eget. När man har kommit in så väljer man en av böckerna som finns att välja på tex, multiplikation, addition, subtraktion eller division. Då väljer man en bok, sen kommer det upp att den räknar ner från tre och sen börjar spelet. Nu ska du börja spela. Spelet går ut på att man klickar på rätt svar som kommer upp, det kommer alltid upp fyra stycken svar. När man klickar på fel svar så tar den bort en av stjärnorna som är uppe i högra hörnet, man har tre stycken stjärnor för varje omgång. Om man har klickat fel tre gånger så har du inte klarat den omgången. Man kan köra tills man klara omgången. När man spelar så har man 100 sekunder på sig att klara spelet, i ett kapitel i boken så är det 10 stycken uppgifter som du ska lösa. När man klarar ett kapitel i boken så öppnas ett nytt kapitel som man ska försöka klara. I spelet så samlar man så många stjärnor som möjligt och man får tre stjärnor för varje kapitel

Steg ett >
Steg två >
 Steg tre >

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar